Open

Distributieketting Vervangen

distributieketting vervangen bij Carteam PD Auto Onderhoud

Carteam PD Auto Onderhoud

Wanneer de distributieketting vervangen?

Een distributieketting is een alternatief voor de distributieriem. Zo’n distributieketting is in de regel duurzamer en onderhoudsarmer dan een riem. Hierdoor heb je minder vaak met onderhoud te maken. Toch kan het zijn dat de distributieketting versleten raakt, rekt of zelfs knapt. Dan is er onmiddellijk onderhoud nodig. Wacht je er te lang mee de distributieketting te laten vervangen? Dan kan het binnenwerk van de motor beschadigd raken. Gelukkig kunnen we bij Carteam PD Auto Onderhoud voordelig uw distributieketting vervangen.

distributieketting vervangen bij Carteam PD Auto Onderhoud

Bij Carteam PD Auto Onderhoud hebben we de kennis en gereedschappen in huis om uw distributieketting kundig te vervangen. Dat doen we volgens de fabrieksvoorschriften en voor een gunstig tarief. Daardoor bent u bij ons in Dokkum aan het juiste adres. Wacht niet te lang: gemiddeld moet de distributieketting tussen de 100.000 en 150.000 kilometer worden vervangen. Laat hem bij Carteam PD Auto Onderhoud regelmatig controleren op slijtage. Daarmee voorkom je schade.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam PD Auto Onderhoud
Auto onderhoud

Waarom Carteam PD Auto Onderhoud?

Bij Carteam PD Auto Onderhoud staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam PD Auto Onderhoud is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN