Open

Remmen

Remmen of remschijven tijdig vervangen

Carteam PD Auto Onderhoud

Het onderhoud van de remmen

Het spreekt voor zich dat remmen een essentieel onderdeel van uw auto zijn. Wanneer remmen slecht functioneren kan dat gevaarlijke situaties opleveren. Het onderhoud van uw remmen is dan ook erg belangrijk; ze slijten sneller dan u denkt. Deze slijtage gaat geleidelijk aan, waardoor het kan zijn dat u niet in de gaten heeft dat de remcapaciteit omlaag gaat. Laat uw remmen dan ook regelmatig controleren door een specialist.
Een herkenbaar teken dat de remvoering of de remblokken aan vervanging toe zijn is een schurend of piepend geluid tijdens het remmen. Het kan ook voorkomen dat u de rem harder in moet trappen om tot stilstand te komen. Bij nieuwere modellen kan er een lichtje op het dashboard gaan branden wanneer er iets met de remmen aan de hand is.
Zijn uw remmen toe aan onderhoud, kom dan eens bij ons langs. Wij kunnen er tegen een scherpe, afgesproken prijs voor zorgen dat uw remmen weer van topkwaliteit zijn. Bij het monteren gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteit remonderdelen waar u lang mee door kunt.

CONTACT

Expert in uw remsysteem

Vakkundig: we bieden vakkundig onderhoud voor alle remsystemen.

Gespecialiseerd: onze monteurs zijn geschoold in moderne remtechnieken.

Apparatuur: we hebben alle gekwalificeerde gereedschappen en materialen in huis om uw remmen te onderhouden.

Kwaliteit: bij de reparatie van uw remmen maken wij uitsluitend gebruik van onderdelen van een hoge kwaliteit.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam PD Auto Onderhoud
Auto onderhoud

Waarom Carteam PD Auto Onderhoud?

Bij Carteam PD Auto Onderhoud staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam PD Auto Onderhoud is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN