Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam PD Auto Onderhoud

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam PD Auto Onderhoud is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Dokkum en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam PD Auto Onderhoud

Alle merken En alle types

Bij Carteam PD Auto Onderhoud in Dokkum vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam PD Auto Onderhoud! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Peter Schoonderwoert
Peter Schoonderwoert
Ze zijn behulpzaam, vriendelijk en er is een grote mate van vakkennis aanwezig. Je wordt er persoonlijk geholpen en de prijzen zijn zoals ze moeten zijn. Kort gezegd, aan deze garage kan je je auto toevertrouwen.
Piet Terpstra
Piet Terpstra
Goede service, snelle levering voor een eerlijke prijs en het personeel is erg vriendelijk. Top dus.👍
johannes
johannes
Altijd goede service en mooie producten in de shop. Bedankt voor de service!
Berend Walda
Berend Walda
Fantastisch bedrijf die weet waar ze over praten. Advies gevraagd over autopoetsmiddelen, en hier uitstekend in geadviseerd. AANRADER!!
Edwin Prijs
Edwin Prijs
Goede service, een onderdeel van mijn auto hadden ze niet op voorraad. Werd voor mij besteld en kon het na een dag al ophalen
Bekijk beoordelingen